ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Έμερι: "Γι' αυτό απέρριψε την Μπαρτσελόνα ο Μαρκίνιος"

Έμερι: "Γι' αυτό απέρριψε την Μπαρτσελόνα ο Μαρκίνιος"

Με δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο, ο Ουνάι Έμερι αποκάλυψε τον λόγο που "οδήγησε" τον Μαρκίνιος να απορρίψει την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, μίλησε σε γαλλικό μέσο κι επιβεβαίωσε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Μαρκίνιος.

Όπως έγινε γνωστό, στη θερινή μεταγραφική περίοδο η Μπαρτσελόνα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ της κεντρικό αμυντικό, με το όνομα του 22χρονου να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι "μπλαουγκράνα" ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή τον Απρίλιο, αλλά τελικώς δεν υπήρξε ευχάριστο τέλος. Την υπόθεση επιβεβαίωσε ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος απέρριψε πιθανή μετακίνησή του στην Καταλονία για χάρη της Παρί.

"Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε, αλλά εκείνος είναι ευγνώμων στην Παρί, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μεγάλο κλαμπ. Ίσως ήθελε να παίξει για την Μπάρτσα, αλλά σεβάστηκε αυτά που του έχει προσφέρει η ομάδα. Αυτό μας είπε. Είναι σωστός επαγγελματίας".

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να κάνει γενικό σχόλιο για τον παίκτη: "Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Εκτός απ' τις τεχνικές ικανότητες που διαθέτει, ακούει και στις οδηγίες. Είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κάνει ότι του ζητήσω. Είναι βέβαιο ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ