ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Παρί ο Βενγκέρ"

Arsenal Manager Arsene Wenger looks out during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at The London Stadium in London, Saturday Dec. 3, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal Manager Arsene Wenger looks out during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at The London Stadium in London, Saturday Dec. 3, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Αρσέν Βενγκέρ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου, στο πλευρό του Τόμας Τούχελ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ύστερα από 22 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, αποφάσισε να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, αφήνοντας μία σπουδαία παρακαταθήκη τόσο στους "κανονιέρηδες" όσο και γενικότερα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Αλσατός τεχνικός ανακοίνωσε, μέσω δήλωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, το "τέλος εποχής", δίχως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Είναι πιθανό, λοιπόν, τα μελλοντικά πλάνα του να μην περιλαμβάνουν τη θέση του προπονητή.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", ο Βενγκέρ δεν αποκλείεται να αναλάβει Διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι, στο πλευρό του Τόμας Τούχελ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο διάδοχος του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Ουσιαστικά, ο Αλσατός τεχνικός θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο, ενώ παράλληλα θα είναι ο υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να έχει την εμπειρία της Ντόρτμουντ, αλλά σίγουρα η βοήθεια του Βενγκερ θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Το πρωτοσέλιδο της "Equipe":

"Διευθυντής Ποδοσφαίρου στην Παρί ο Βενγκέρ"

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Ο Βενγκέρ αποχωρεί απ' την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν!
Ο Αrsène πριν τον Wenger
O ΠΑΟΚ ανάμεσα στις πέντε ομάδες που δεν νίκησε ποτέ ο Βενγκέρ
Το καλύτερο video που θα δεις για την αποχώρηση Βενγκέρ από την Αρσεναλ
Ο Ζαρντίμ για αντί - Βενγκέρ
Οι αποδόσεις του Stoiximan.gr για το διάδοχο του Βενγκέρ στην Άρσεναλ
"Ο Λουίς Ενρίκε έτοιμος να διαδεχθεί τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ"
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ