ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Δεμένος" με την Παρί ο Αρεολά

Paris Saint-Germain goalkeeper Alphonse Areola tries but is unable to block a penalty kick by Tottenham's Harry Kane during an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Paris Saint-Germain goalkeeper Alphonse Areola tries but is unable to block a penalty kick by Tottenham's Harry Kane during an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί βρίσκεται ο Αλφόνς Αρεολά, ο οποίος δεν φαίνεται να πτοείται από την έλευση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο γαλλικό κλαμπ.

Ο ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια της Παρί είναι αυξημένος, ύστερα από τον ερχομό του Τζίτζι Μπουφόν, όμως το ίδιο συμβαίνει και με τις πιθανότητες παραμονής του Αλφόνς Αρεολά στον γαλλικό σύλλογο, έπειτα από τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβε από τον κόουτς Τούχελ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Le Parisien", ο Γάλλος κίπερ -που φημίζεται για τα αντανακλαστικά του- αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2023 με την ομάδα της "Πόλης του Φωτός", καθώς είναι πολύ δεμένος συναισθηματικά με τους Παριζιάνους.

Παράλληλα, καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του, έπαιξε η συνομιλία που είχε με τον τεχνικό των νταμπλούχων Γαλλίας, Τόμας Τούχελ, ο οποίος διαβεβαίωσε τον 25χρονο τερματοφύλακα πως τον υπολογίζει στα πλάνα του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής κάτω από τα παριζιάνικα γκολπόστ με τον πολύπειρο Ιταλό πορτιέρε.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής με όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της Γαλλίας -που στέφθηκε πρωταθλητής Κόσμου με τους "bleus" στο πρόσφατο Μουντιάλ, δίχως να παίξει λεπτό στην διοργάνωση- ανήκει στον σύλλογο του Παρισιού από το 2012, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019, ωστόσο σύντομα πρόκειται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους πρωτευουσιάνους, παραμένοντας ένοικος του "Παρκ ντε Πρενς" για τέσσερα επιπρόσθετα χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/John Raoux

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ