ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αποκάλυψη Λεονάρντο: "Ο Καβάνι μού ζήτησε να φύγει από την Παρί"

PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Δεν είναι πλέον μυστικό. Ο Καβάνι θέλει ν' αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η επιθυμία του Ουρουγουανού γκολεαδόρ επιβεβαιώθηκε από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο.

Κλείνει ο κύκλος του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σπουδαίος επιθετικός από την Ουρουγουάη ψάχνεται να φύγει και η διάθεσή του αυτή έγινε ξανά πρωτοσέλιδη διότι την επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ της πρωτεύουσας, Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος κουμανταδόρος επί των μεταγραφικών της παριζιάνικης ομάδας είπε: " Ελπίζαμε να μείνει στην ομάδα, αλλά μου ζήτησε να φύγει και μελετάμε την υπόθεσή του" ήταν τα λόγια του Λεονάρντο ο οποίος είπε επίσης " ...είχαμε μία προσφορά από την Ατλέτικο, όμως δεν ήταν ανάλογη της αξίας του ποδοσφαιριστή. Δεν είμαι σίγουρος εάν ο Καβάνι θα βρίσκεται εδώ τον Φεβρουάριο..."

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος, Έντινσον Καβάνι αγωνίζεται στο Παρίσι από το 2013, όταν οι Άραβες τον έκαναν δικό τους από την Νάπολι αντί 64,5 εκατ. ευρώ. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Ουρουγουανός δεν έχει κάνει λίγα πράγματα με την PSG. Έχει κατακτήσει εγχώριους τίτλους, ενώ μετράει 293 συμμετοχές με 198 γκολ και 41 ασίστ. Το συμβόλαιο του Καβάνι εκπνέει το 2020.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ