ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Άλβες: "Ο Νεϊμάρ χρειαζόταν να φύγει από τη σκιά του Μέσι"

PSG's Neymar, back to camera, is congratulated by teammate Dani Alves after Neymar scored his side's 3rd goal during the French League One soccer match between Guingamp and PSG at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar, back to camera, is congratulated by teammate Dani Alves after Neymar scored his side's 3rd goal during the French League One soccer match between Guingamp and PSG at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Sunday, Aug. 13, 2017. Neymar makes his long-awaited debut with Paris Saint-Germain on Sunday in the small Brittany town of Guingamp. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Ο Ντάνι Άλβες εξήγησε σε συνέντευξή του τα κίνητρα της απόφασης του Νεϊμάρ να αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν-Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι.

Στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα απέδωσε ο Ντάνι Άλβες τη μετακίνηση του συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, στην Παρί Σεν-Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017, αρνούμενος οποιαδήποτε επιρροή ή εμπλοκή στην απόφαση που έλαβε.

"Εμένα και τον Νεϊμάρ δεν μας παρασύρουν τα χρήματα. Δεν είχα επιρροή στη μεταγραφή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα, είχα. Τώρα, όχι. Μόνο σε μια στιγμή διλήμματος που δεν ήξερε τι να αποφασίσει, του είπα να ακολουθήσει την καρδιά του. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που του είπα.

Μαζί με τον Μέσι, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία. Αλλά, χρειαζόταν να φύγει από τη σκιά του Μέσι. Το να παίζεις με έναν ασύγκριτο ποδοσφαιριστή όπως ο Λέο είναι το πιο απίστευτο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, αλλά πάντα αμφιβάλλεις εάν έχεις όντως την ποιότητα ή είναι αυτός (ο Μέσι) που σε κάνει. Για την ωριμότητα του Νέι και την εθνική Βραζιλίας είναι σημαντικό που διάλεξε αυτό το δρόμο μόνος του", υποστήριξε σε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της FIFA.

Photo credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ