ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

1,17 ευρώ το δευτερόλεπτο για Νεϊμάρ!

PSG's Neymar, rear, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group B soccer match between Celtic and Paris St. Germain at the Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Scott Heppell)
PSG's Neymar, rear, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group B soccer match between Celtic and Paris St. Germain at the Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Από τις 3 Αυγούστου που υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και φτάνοντας στο τέλος Σεπτέμβρη, ο Νεϊμάρ έχει γίνει πλουσιότερος κατά 5.833.000 ευρώ, κερδίζοντας 1,17 ευρώ το δευτερόλεπτο!

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό μεταγραφικό σήριαλ της Ευρώπης ήταν αναμφίβολα η μετακίνηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατ. ευρώ!

Με τον ίδιο τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα σταδιακά θα του αποφέρει υπέρογκα κέρδη στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Για την ακρίβεια ο Βραζιλιάνος γίνεται πλουσιότερος κατά 1,17 ευρώ το δευτερόλεπτο! Κι αν το ποσό δεν εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, μεταφράζεται και διαφορετικά.

Από τις 3 Αυγούστου που υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και φτάνοντας στο τέλος Σεπτέμβρη, ο Νεϊμάρ έχει γίνει πλουσιότερος κατά 5.833.000 ευρώ!

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κάποιος τη μηχανή καταμέτρησης των χρημάτων που αντιστοιχούν στην τσέπη του Νεϊμάρ ανά δευτερόλεπτο, με βάση το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Παριζιάνους.

Έτσι λοιπόν πληκτρολογώντας στο " neymar.counters.live", μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή το ποσό που έχει ήδη κερδίσει ο Βραζιλιάνος, από το πρώτο δευτερόλεπτο που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας, ο Νεϊμάρ βάζει κάτι παραπάνω από ένα ευρώ στην τσέπη του και όσο διαβάζετε το συγκεκριμένο κείμενο το κοντέρ δεν σταματάει να γράφει...!

1,17 ευρώ το δευτερόλεπτο για Νεϊμάρ!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ