ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν θα μπω στην Τούμπα μέχρι να λήξει η τιμωρία μου!"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως θα ερευνήσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους Ρώσους δημοσιογράφους και πως θα είναι και ο ίδιος παρών στη Μόσχα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση μέσω twitter στις καταγγελίες των Ρώσων απεσταλμένων στον αγώνα του με την Σπαρτάκ Μόσχας. Τα ΜΜΕ απευθύνθηκαν και στον ισχυρό άνδρα του Δικέφαλου ζητώντας το δικό του σχόλιο. Ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως θα διερευνήσει το θέμα θα αποδώσει ο ίδιος ευθύνες αν προκύψουν τελικά.

"Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και μόλις πριν μια ώρα προσγειώθηκα ξανά. Μου έστειλαν μια ενημέρωση για μια ένταση, αλλά δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας υπόσχομαι πως θα το ερευνήσω. Για αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως οπαδοί του ΠΑΟΚ θα επιτίθονταν σε δημοσιογράφους. Προφανώς θα υπήρξε κάποια πρόκληση. Οι Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα αγαπάνε τους Ρώσους περισσότερο και από ό,τι τους αγαπάνε οι ίδιοι οι Ρώσοι" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της ρεβάνς στη Μόσχα.

"H Σπαρτάκ είναι καλή ομάδα, επομένως είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας απέναντι της. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Επαναλαμβάνω δεδομένης της ποιότητας που έχει η Σπαρτάκ, έμεινα ικανοποιημένος από τη νίκη στην έδρα μας. Θα είμαι στη Ρωσία και στο γήπεδο με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ. Δεν περιμένω πρόσκληση από τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ Μόσχας", είπε ο Ιβάν Σαββίδης και εξήγησε γιατί δεν είδε ζωντανά τον πρώτο αγώνα "Έδωσα στον εαυτό μου μια υπόσχεση. Δεν θα μπω στο γήπεδο της Τούμπας μέχρι να λήξει η τιμωρία μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ