ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το παράπονο και η αντίδραση του Βαρέλα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Βαρέλα δέχεται κριτική για την απόφαση του να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ και μέσωInstagramαπάντησε σε όσους αναφέρονται στον χαρακτήρα του

Ο Φερνάλντο Βαρέλα παραμένει στην Θεσσαλονίκη, εξετάζοντας τις προοπτικές του μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε στην τελευταία βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να εξετάσει προτάσεις που έχει στα χέρια του από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

Τα μηνύματα που δέχεται από φίλους του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ευχαριστήρια για την προσφορά του στα τρία χρόνια που αγωνίζεται στην Τούμπα.

Υπάρχουν και αυτά από οπαδούς του Δικέφαλου που του ασκούν κριτική, κάποιες φορές έντονη όπως φαίνεται από την αντίδραση του στοinstagram. Ο Βαρέλα ανέβασε μια φωτογραφία από τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τη φάση με τον Λιβάγια που με αυτοθυσία προσπάθησε να διώξει τη μπάλα με τον Κροάτη επιθετικό να του χτυπάει το αριστερό χέρι.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγραψε: «Εκεί που κάποιοι βάζουν τα πόδια τους κάποιοι βάζουν το κεφάλι τους. Για αυτό μην μιλάτε για τον χαρακτήρα μου».

Νωρίτερα, ο έμπειρος στόπερ έκανε post ένα video με τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και ο γιος του, οι οποίοι έφευγαν στο εξωτερικό για αγώνες:

Δείτε το ποστάρισμα του Βαρέλα ΕΔΩ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ