ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τριάρα μετά από 25 χρόνια!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια 3-1 τον Ολυμπιακό και τόσα γκολ στην Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στους Πειραιώτες είχε να πετύχει από το Νοέμβριο του 1994! (VIDEOS)

Θριάμβευσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, νίκησε 3-1 και σε μεγάλο βαθμό χθες βράδυ (10/2) έκανε... στέψη τίτλου, αφού η διαφορά των δυο ομάδων είναι πλέον στο +9 και ο Δικέφαλος έχει και την ισοβαθμία στα μεταξύ τους ματς, μετρώντας δυο νίκες φέτος με τους Πειραιώτες.

Τρία γκολ σε εντός έδρας αγώνα με τους ερυθρόλευκους για το πρωτάθλημα είχε να πετύχει περίπου 25 χρόνια ο ΠΑΟΚ. Τότε, στον πάγκο του Ολυμπιακού καθόταν ο Τάις Λίμπρεχτς στην περίοδο των πέτρινων χρόνων και οι ασπρόμαυροι είχαν νικήσει 3-0 στις 6 Νοεμβρίου 1994. Δυο γκολ είχε σκοράρει ο Μπότσιεκ (8' και 32') και ένα ο Καπετανόπουλος (52').

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με σκορ 3-1 τον Ολυμπιακό το 2003 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα είχε επικρατήσει και 1-2 στη ρεβάνς της Ριζούπολης. Εκείνη τη σεζόν πήρε το τρόπαιο, νικώντας 1-0 τον Άρη στον τελικό.

Τέλος, ο Δικέφαλος έχει βάλει τρία γκολ και σε ντέρμπι πρωταθλήματος στη Ριζούπολη, αλλά είχε χάσει 4-3 από τον Ολυμπιακό, με τον Παντελή Καφέ να σημειώνει χατ-τρικ σε εκείνο το ματς για τους Θεσσαλονικείς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ