ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μένει από δυνάμεις ο Εσίτι

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το έλλειμμα φυσικής κατάστασης του Άντερσον Εσίτι και οι λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Αμπέλ Φερέιρα με τις επιστροφές Καντουρί και Αγκούστο.

Ο Άντερσον Εσίτι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχει ξεκινήσει βασικός και στα επτά επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του, δείχνοντας ωστόσο ότι δεν είναι ακόμη στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που θα έπρεπε. Μάλιστα ο Εσίτι που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Γάνδη έπαιρνε κανονικά μέρος στην προετοιμασία της βελγικής ομάδας.

Και αυτό είναι πρόβλημα για τον προπονητή του Δικεφάλου, που βλέπει τον ποδοσφαιριστή του να ανταποκρίνεται μεν, σε μεγάλο βαθμό, στα καθήκοντα που του έχει αναθέσει όσο έχει δυνάμεις, αλλά γρήγορα να χάνει ενέργεια και να γίνεται επιρρεπής στα λάθη.

Ο Νιγηριανός και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπως και στα προηγούμενα ματς που αγωνίστηκε, έδειξε από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να μένει από δυνάμεις και αυτός ήταν ο λόγος, για τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Δεν μπορεί παρά να γνωρίζουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου για το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει ο Εσίτι, το οποίο σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στο σωματότυπο του και περιμένουν ότι όσο περνούν οι αγώνες, ο ποδοσφαιριστής θα βελτιώνεται.

Έτσι και αλλιώς ο Νιγηριανός μέσος είναι σημαντικός για τον Αμπέλ Φερέιρα καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης του ρόστερ που έχει χαρακτηριστικά ενός καθαρόαιμου κόφτη. Η έλλειψη μάλιστα άλλων λύσεων στη μεσαία γραμμή με τους τραυματισμούς των Καντουρί και Ντόουγκλας Αγκούστο ανάγκασε τον προπονητή του Δικέφαλου να τον χρησιμοποιεί σε όλα τα παιχνίδια.

Πλέον και ο Μαροκινός και ο Βραζιλιάνος είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα και τον Άντερσον Εσίτι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ