ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ κόντρα στην ΑΕΛ

ΠΑΟΚ: Με Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ κόντρα στην ΑΕΛ

Με το δίδυμο των χαφ που προοριζόταν για βασικό στην αρχή της χρονιάς θα αγωνιστεί την Κυριακή ο ΠΑΟΚ.

Η κόκκινη κάρτα που είδε ο Κάνιας στον αγώνα με τη Λαμία του στερεί τη δυνατότητα να αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ. Γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί από την αρχή ενός αγώνα πρωταθλήματος στα χαφ του "δικέφαλου" ο Μαουρίσιο με τον Βέρνμπλουμ.

Πρόκειται για το δίδυμο στη μεσαία γραμμή που στον αρχικό προγραμματισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προορίζονταν ως βασικό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το οποίο έχει βρεθεί ταυτόχρονα στο χορτάρι μόλις για 305 αγωνιστικά λεπτά.

Μέχρι τώρα ο Μαουρίσιο και ο Βέρνμπλουμ έχουν αρχίσει βασικοί σε τρία παιχνίδια. Τον πρώτο αγώνα με την Τσέλσι στις 20/9 με το Σουηδό σαφώς ανέτοιμο ακόμη, το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη με τον Μαουρίσιο να επανέρχεται από τραυματισμό και να αγωνίζεται, προγραμματισμένα για 60' περίπου και στο πρόσφατο παιχνίδι με τους "Μπλε" στο Λονδίνο όπου ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τρεις χαφ, αφού στην αρχική ενδεκάδα ήταν και ο Σάκχοφ.

Τα μόλις τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία βρέθηκαν μαζί στο χόρτο, για 73' οι δύο χαφ του Λουτσέσκου ήταν τα εξής:

ΑΓΩΝΑΣ - ΣΚΟΡ - ΛΕΠΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 28'

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 1'

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 18'

Λαμία- ΠΑΟΚ 0-1 26'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ