ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την κατασκευή του νέου γηπέδου

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Τούμπα MOTIONTEAM

Η τροπολογία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ κατατέθηκε στη Βουλή και η ρύθμιση θα θα εισαχθεί προς ψήφιση την Τρίτη (23/10) στην Ολομέλεια.

Νέα σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αφορά την παραχώρηση των στρεμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Το νομοσχέδιό του θα εισαχθεί προς ψήφιση την Τρίτη στην Ολομέλεια και όπως φαίνεται θα κλείσει μια σοβαρή εκκρεμότητα για τον Δικέφαλο.

Βάσει της τροπολογίας "παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση για 99 έτη στο ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ έκταση συνολικού εμβαδού 29.284 τ.μ. που βρίσκεται στο δήμο Θεσσαλονίκης και αποτελείται από ακίνητα, τα οποία ανήκουν κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή στο Ελληνικό Δημόσιο και στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας, ώστε μαζί με το οριζόμενο όμορο ακίνητο που ανήκει στο Σωματείο, να αποτελούν ενιαία έκταση για την εκπλήρωση του καταστατικού σκοπού του και την ανέγερση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σωματείου με τις απαραίτητες βοηθητικές εγκαταστάσεις, τις συνοδές χρήσεις και τις συμπληρωματικές λειτουργίες".

ΠΑΟΚ: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την κατασκευή του νέου γηπέδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ