ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ρόστερ έχει εικόνες από το "Καραϊσκάκης"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τις ανακατατάξεις του καλοκαιριού, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν αγωνιστεί στο τελευταίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μεσολάβησαν 8 μήνες από την προηγούμενη επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Μαρτίου του 2018, όταν φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Τότε, το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων έληξε ισόπαλο 1-1, ενώ είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ανακατατάξεις το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν παρόντες στο φαληρικό γήπεδο εκείνο το βράδυ. Κάτι που είναι θετικό για τον Γιώργο Δώνη, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται εμπειρία εκτός από το ταλέντο.

Σε εκείνο το αιώνιο ντέρμπι, οι Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Κουλιμπαλί και Άλτμαν είχαν αρχίσει βασικοί. Οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης είχαν μπει στο ματς ως αλλαγές, στις θέσεις των Κάτσε και Κουλιμπαλί, ενώ την 18άδα συμπλήρωναν οι Διούδης, Κολοβέτσιος και Στάικος.

Ο Μουνιέ είχε ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος είναι ο μοναδικός από το ρόστερ του Παναθηναϊκού που έχει σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Οικονόμου είχε αποβληθεί στο 60' και είχε υποπέσει σε πέναλτι, ενώ ο Άλτμαν ήταν ο πλέον άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και έκτοτε δεν έχει επανέρθει...

Από τους έμπειρους του ρόστερ, ο Μακέντα δεν έχει παραστάσεις από ντέρμπι αφού είναι νεοαποκτηθείς καθώς και οι νεαροί Μαυρομάτης, Μπουζούκης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κότσαρης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Βέργος, Παντελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ