ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα είπαν για όλα Νταμπίζας - Δώνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέλυσε με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του την πορεία του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν και κατέγραψαν τις ανάγκες για το μέλλον.

Η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στην Αθήνα από το εξωτερικό, έφερε και την απολογιστική σύσκεψη με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του. Ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού συζήτησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα δεδομένα της χρονιάς, από τα μετρήσιμα μεγέθη (στατιστικά, μετρήσεις κ.α.) μέχρι τις προσωπικές απόψεις των παριστάμενων για όλα τα ζητήματα. Ασφαλώς, στο επίκεντρο μπήκε η διαφορά στην απόδοση της ομάδας από τον πρώτο γύρο με τον δεύτερο.

Ο Νταμπίζας άκουσε τις γνώμες όλων, σύγκρινε τα στοιχεία που παρατέθηκαν και εξήγαγε τα συμπεράσματά του για την αγωνιστική πτώση. Ακόμα, ο Δώνης παρέδωσε τις εισηγήσεις του για την ατομική αξιολόγηση κάθε παίκτη, καθώς και για τις ανάγκες του ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε σύγκριση του Παναθηναϊκού με άλλες ομάδες, καθώς και των συστημάτων και του στυλ που ταιριάζει περισσότερο στο Τριφύλλι.

Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν ο τελικός απολογισμός, από τον οποίο θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις του Νταμπίζα. Είτε πρόκειται για νέα συμβόλαια και αποδεσμεύσεις, είτε για μεταγραφές. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήθελε να υπάρχουν τα πάντα καταγεγραμμένα και εφεξής, θα εντείνει τις ενέργειες για την υλοποίηση του σχεδιασμού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας είδε ξανά τον Ρόμπερτς στο Νιουκάσλ-Σαουθάμπτον
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ