ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας θα περιμένει τον Ντζουμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αρνό Ντζουμ έχει το "πακέτο" που ψάχνει ο Νταμπίζας για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, όμως αυτό καθιστά και πιο δύσκολη την απόκτηση του.

Δεν βιάζεται για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Νίκος Νταμπίζας, αφού προέχει να πάρει τους παίκτες που θέλει, στις τιμές που κρίνει συμφέρουσες και όχι να επισπεύσει για λόγους εντυπώσεων. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα παίξει με το χρόνο και πιστεύει ότι θα βγει κερδισμένος.

Μία περίπτωση που ο Νταμπίζας εφαρμόζει την τακτική του είναι ο Αρνό Ντζουμ. Ο 30χρονος Καμερουνέζος συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του "box to box" που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Ακόμα, είναι ελεύθερος από την Χαρτς και το κασέ του κυμαίνεται εντός των ανώτερων ορίων που έχει θεσπίσει ο Νταμπίζας.

Ωστόσο, ο Ντζουμ συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα και όπως δήλωσε, δεν πρόκειται να αποφασίσει για το μέλλον του πριν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά.

Ο δεξιοπόδαρος χαφ κάτι γνώριζε, αφού ήταν βασικός στη νίκη του Καμερούν με 2-0 επί της Γουινέα Μπιζάου στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της διοργάνωσης. Ο Ντζουμ χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός ενδιάμεσος στο ρόμβο της μεσαίας γραμμής και αντικαταστάθηκε στο 72'.

Στην ηλικία των 30 ετών, ο Ντζουμ προσδοκά να αυξήσει τη χρηματιστηριακή αξία του στο Κόπα Άφρικα. Ο Νταμπίζας αντιλαμβάνεται τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή, όμως επειδή ξέρει ότι δύσκολα θα εντοπίσει ένα τόσο πλήρες "πακέτο" στα χρήματα που διαθέτει, κάνει υπομονή για τη διεκδίκηση του.

Το "οχτάρι" θα είναι μία από τις καλές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, οπότε ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει τα περιθώρια για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Αν είχε γεμάτο... πορτοφόλι, ο Νταμπίζας θα έκλεινε άμεσα τον εκλεκτό του. Αυτό δεν ισχύει και κατά συνέπεια, ο παλαίμαχος αμυντικός αναγκάζεται να επιστρατεύσει άλλες τακτικές. Η υπόθεση του Ντζουμ είναι δύσκολη, αλλά για αυτό έχει μπει στην κορυφή της "πράσινης" λίστας.

Ο Αρνό Ντζουμ εν δράσει:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Δεν σκοπεύει να φύγει ο Μπουζούκης
Τζόνστον: "Έχω μπροστά μου μεγάλη σεζόν"
Παναθηναϊκός: Τα γυρίζει ο Κατελάρης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ