ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα πληρωμών μετά τη σύσκεψη με Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα πληρωμών μετά τη σύσκεψη με Αλαφούζο
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το λογιστήριο της ΠΑΕ ενημερώθηκε για τη χρηματοδότηση από τον Αλαφούζο και θα προγραμματίσει την εξόφληση των παικτών.

Η ώρα της πληρωμής έρχεται για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" περιμένουν την καταβολή της δόσης του Δεκεμβρίου και αυτό αναμένεται να συμβεί στο διάστημα 15 με 20 Ιανουαρίου. Τουλάχιστον, αυτός είναι ο σχεδιασμός της διοίκησης...

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε στο γραφείο του με το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Το αντικείμενό τους ήταν οι άμεσες υποχρεώσεις, με πιο σημαντική την εξόφληση των ποδοσφαιριστών. Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τα αρμόδια διοικητικά στελέχη για την προγραμματισμένη χρηματοδότηση μέχρι το τέλος του μήνα.

Το λογιστήριο της ΠΑΕ αναμένεται να πάρει τα πρώτα χρήματα από τη Δευτέρα, ώστε κατόπιν να πληρώσει τους παίκτες, καθώς και άλλους πιστωτές. Λογικά, στις επόμενες ημέρες οι "πράσινοι" θα διαπιστώσουν κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, όπως προβλέπει ο προγραμματισμός των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες δεν έχουν εκφράσει ανησυχίες για την πληρωμή τους. Με εξαίρεση δύο-τρεις ερωτήσεις στον Νίκο Νταμπίζα, άπαντες έχουν επικεντρωθεί στα αγωνιστικά του Παναθηναϊκού.

Ο Νταμπίζας έχει καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις. Κάτι που θα συνεχιστεί, εφόσον η ΠΑΕ φανεί και αυτή τη φορά συνεπής στις εξαγγελίες της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ