ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με "νούμερο 2" τον Χριστογεώργο ο Παναθηναϊκός

Με "νούμερο 2" τον Χριστογεώργο ο Παναθηναϊκός

Απόντων των Κώστα Κότσαρη και Βασίλη Ξενόπουλου, ο Νίκος Χριστογεώργος θα είναι ο αναπληρωματικός του Διούδη στο ματς με τον ΟΦΗ.

Οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Σωκράτης Διούδης χτύπησε στο κεφάλι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ στο ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα ο Κώστας Κότσαρης υπέστη θλάση τρίτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο.

Ευτυχώς για τον Γιώργο Δώνη, ο Διούδης επανήρθε δριμύτερος και η απουσία του Κότσαρη δεν θα κοστίσει. Όσο για τον "νούμερο 2", εφόσον ο Ξενόπουλος δεν είναι υγιής, τότε ο τέταρτος στην ιεραρχία Νίκος Χριστογεώργος θα είναι ο αναπληρωματικός στην 18άδα στο κυριακάτικο (9/12) ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Χριστογεώργος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα και εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από τα εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα. Φέτος είναι ο βασικός γκολκίπερ του τμήματος Νέων στο πρωτάθλημα U19 της Superleague και την προηγούμενη Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" συμπλήρωσε την αποστολή ως τρίτος τερματοφύλακας.

Στο μεταξύ, σήμερα (6/12) θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/12) ο Κότσαρης. Εφόσον επιβεβαιώσουν τη διάγνωση για θλάση τρίτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, τότε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα προπονείται για περίπου ένα μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ