ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αναστέλλει την "Κάρτα Ερασιτέχνη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διαμάχη Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου θα επιφέρει την εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου μόνο για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού.

Με περιορισμένη ισχύ θα εφαρμοστεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η "Κάρτα Ερασιτέχνη" για τη σεζόν 2018 - 2019. Παρά τα δημοσιεύματα για αναστολή του μέτρου εξαιτίας της διαμάχης Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Υποχρεωμένοι να εκδώσουν "Κάρτα Ερασιτέχνη" θα είναι όσοι θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας. Το ποσό που θα συγκεντρώσει μέσω της υποχρεωτικής εγγραφής, η ΠΑΕ θα το αποδώσει στον Ερασιτέχνη. Ωστόσο, σε ρεαλιστική βάση το νούμερο θα είναι μικρό, αφού το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων δεν επιτρέπει αισιοδοξία για υψηλές πωλήσεις των διαρκείας.

Ωστόσο, η ευρεία εφαρμογή του μέτρου από την ΠΑΕ και για τα απλά εισιτήρια (που θα διεύρυνε τα έσοδα για τον Ερασιτέχνη) δεν θα ισχύσει φέτος. Αυτή η απόφαση είναι απόρροια της κόντρας των δύο πλευρών και θα μεταβληθεί μόνο με αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς...

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ θα θέσει στην κυκλοφορία μόνο απλά εισιτήρια για το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται αμέσως μετά, από τη Δευτέρα 20/8. Δηλαδή, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ