ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Τεχνικός διευθυντής στον Παναιγιάλειο ο Καλιτζάκης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Γιάννης Καλιτζάκης, ανέλαβε επίσημα χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναιγιάλειο.

Ήδη από την Τετάρτη (7/3) ήταν στο Αίγιο και μάλιστα κάθισε στον πάγκο του Παναιγιάλειου στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Football League.

Οι "μελανόλευκοι" ανακοίνωσαν την Πέμπτη (8/3) την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη στην τεχνική τους διεύθυνση. Ο 52χρονος νέος τεχνικός διευθυντής του Παναιγιάλειου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Διαγόρα Ρόσου και στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό. Το 1997 μετακόμισε στην ΑΕΚ κι έκλεισε την καριέρα του στον Εθνικό Αστέρα το 2002.

Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτοικος Τρικάλων, δουλεύοντας ως τεχνικός της Κ19 των Θεσσαλών. Ο Παναιγιάλειος σε 20 ματς στη δεύτερη κατηγορία έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού της ΑΕΚ, και με θητεία στο Διαγόρα Ρόδου τον Εθνικό Αστέρα και τον Πανελευσινιακό βρίσκεται από προχθές στο Αίγιο ήδη και ανέλαβε τα καθήκοντά του από το χθεσινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί από την διοίκηση του Συλλόγου,τις προσεχείς ημέρες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ