ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός:Χωρίς Σολδάνο και Καμαρά στη Λιβαδειά

ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει και τους πέντε εξτρέμ του (Λάζαρος, Ναουέλ, Μασούρας, Ποντένσε, Φετφατζίδης) για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία την Κυριακή (13/1, 17.15). Εκτός οι Σολδάνο και Καμαρά.

Χωρίς τον Μαντί Καμαρά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά, όπως ενημέρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω της αποστολής που ανακοίνωσε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Βοιωτούς (13/1, 17.15).

Ο Αφρικανός αποκλείστηκε από την 19άδα, αλλά φυσικά δεν είναι ο μοναδικός που θα μείνει στην Αθήνα. Εκτός έμειναν και οι Σολδάνο (αναμενόμενο), Τσιμίκας, Μιράντα, αλλά και οι Γιάννης Μασούρας, Νικολάου, Μάνος και Σεμπά.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία και των πέντε εξτρέμ στην ερυθρόλευκη αποστολή. Στη Λιβαδειά, λοιπόν, θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Ναουέλ, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε και Φετφατζίδης.

Αναλυτικά η 19άδα: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ