ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το "Σαν Σίρο" ανέβασε τις μετοχές του Κούτρη

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη στο παιχνίδι Μίλαν – Ολυμπιακός είχε ως αποτέλεσμα να ασχοληθούν μαζί του αρκετές ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στα «πάνω» του είναι ο Λεονάρντο Κούτρης τον τελευταίο μήνα. Κάτι το γεγονός ότι πήρε φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό, κάτι ότι κλήθηκε για πρώτη φορά και έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής, κάτι ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, έχουν ως αποτέλεσμα να αποτελεί τον τελευταίο καιρό θέμα συζήτησης στα πέριξ του Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο". Ο Κούτρης πραγματοποιεί μία εμφάνιση που έχει αναγκάσει αρκετούς "κατασκόπους" που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στο Μιλάνο, να αρχίσουν να συλλέγουν στοιχεία.

Τότε οι ιταλικές εφημερίδες έγραφαν για την Ίντερ, ομάδα την οποία παρεμπιπτόντως υποστηρίζει φανατικά ο Κούτρης στο Καμπιονάτο. Τις τελευταίες ώρες γράφτηκε ότι και η Πάρμα τον έχει «σταμπάρει» και ξεκίνησε το άνοιγμα φακέλου του.

Υπάρχουν κι άλλες ιταλικές ομάδες που τον έβαλαν στο μάτι. Απλώς σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι... αύριο θα έρθει και πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Μπορεί να μην έρθει και ποτέ, καθώς εκτός από τον Κούτρη παρακολουθούνται και άλλοι ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά των "σκάουτς".

Σίγουρα όμως ο Κούτρης έχει αρχίσει να απασχολεί ξανά τη γειτονική χώρα, μιας και την περασμένη σεζόν, προτού πάθει τη ζημιά στον ώμο, υπήρχαν πληροφορίες ότι θα ερχόταν πρόταση από την Ιταλία το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, ήδη έχουν κυκλοφορήσει και διάφορα σενάρια για Γουέστ Χαμ (τον ξέρει ο Ουσίγιος από πέρσι), Ρεν και Άουγκσμπουργκ. Απ’ όλες αυτές τις ομάδες θα πρέπει να κρατήσουμε την γερμανική λίγο περισσότερο, διότι πρόκειται για ένα κλαμπ που γενικότερα έχει βγει στην αγορά για να βρει αριστερό μπακ ενόψει της σεζόν 2019-20.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίλαν: Χάνει το ματς με Ολυμπιακό ο αρχηγός των "ροσονέρι"
Fight of the day: Πρέπει να παίζει ο Τουρέ;
Οι τρεις νυν και πρώην παίκτες του Ολυμπιακού που είδε ο Ουσίγιος για τη Γουέστ Χαμ
Κούτρης στο Sport24.gr: "Πείσμωνα κάθε φορά που δεν με καλούσε ο Σκίμπε"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ