ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σενάρια για Σεμπαστιάν Ρινκόν

Ολυμπιακός: Σενάρια για Σεμπαστιάν Ρινκόν

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Γκιμαράες, Σεμπαστιάν Ρινκόν, συνδέεται με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε στην Πορτογαλία. Το who is who του 24χρονου. (VIDEO).

Ο Σεμπαστιάν Ρινκόν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γκιμαράες και σύμφωνα με πληροφορίες που αναπτύχθηκαν στην Πορτογαλία, μία από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωσή του είναι ο Ολυμπιακός. Ο 24χρονος Κολομβιανός αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2017 στη Γκιμαράες, όπου συνυπήρξε με τον προπονητή των "ερυθρόλευκων", Πέδρο Μαρτίνς.

Πριν πάει στη Γκιμαράες ο Νοτιοαμερικανός επιθετικός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει και στο δεξί "φτερό", έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Atenas της Ουρουγουάης, στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε της Κολομβίας, στους Πόρτλαντ Τίμπερς του MLS και στην Τίγκρε της Αργεντινής.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, απέκτησε πρόσφατα επιθετικό, τον Φράνκο Σολδάνο, και δεν είναι σε αναζήτηση φορ. Περίπτωση να υπάρχει βάση στα σενάρια υφίσταται μόνο από τη στιγμή που ο Ρινκόν παίζει και ως δεξιός εξτρέμ. Σε αυτή τη θέση, άλλωστε, αγωνιζόταν στη Γκιμαράες επί Μαρτίνς κι αυτή η λεπτομέρεια, μπορεί να σημαίνει πολλά.

Το συμβόλαιο του Ρινκόν στη Γκιμαράες εκπνέει το 2021, ενώ σύμφωνα με τους Πορτογάλους δεν υπολογίζεται από το προπονητικό επιτελείο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ