ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων με αναστολή, με κόσμο κόντρα στη Ντινάμο

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA τιμώρησε τον Ολυμπιακό με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για ένα ματς, η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα δυο ετών. Με κόσμο οι Πειραιώτες κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου. Πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον Ολυμπιακό με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για ένα ευρωπαϊκό ματς, η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα δυο ετών, για την εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε του ιστορικού και νικηφόρου αγώνα με τη Μίλαν.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπιζαν τρεις κατηγορίες:

  • Άναμμα βεγγαλικών και φωτοβολίδων - άρθρο 16.
  • Είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο - άρθρο 16.
  • Μπλοκαρισμένες σκάλες και παραβίαση κανόνων ασφαλείας - άρθρο 38.

Η απόφαση σημαίνει στην πράξη πως ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά τον κόσμο του στον αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου στις 14 Φεβρουαρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την φάση των "32" του Europa League.

Μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, λοιπόν, αν υπάρξει κάποιο ανάλογο περιστατικό που θα αφορά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τη συμπεριφορά τους, θα μπει... λουκέτο στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου για ένα παιχνίδι. Επιπλέον, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Για το ίδιο ματς, η Μίλαν θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ για τα βεγγαλικά που άναψαν οι οπαδοί της στην κερκίδα που τους φιλοξενούσαν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ