ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα με Λεγκανές και Λουκέρνη!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΓΚΕΖΤΕΠΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΓΚΕΖΤΕΠΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο αποψινό (01/08, 21:00) φιλικό με τη Λεγκανές θα είναι η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και στην πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη" με τη Λουκέρνη.

Είναι το τελευταίο τεστ πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Λουκέρνη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει απόψε (01/08, 21:00) τη δυνατότητα να κάνει πρόβα ενδεκάδας. Το ματς με την Λεγκανές είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρει ο Πορτογάλος τεχνικός τους ποδοσφαιριστές που έχει στο μυαλό του ως βασικές επιλογές για την πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη" με τους Ελβετούς.

Ποιοι έχουν το προβάδισμα τούτη τη στιγμή; Ο Γιαννιώτης θα είναι στα γκολπόστ, οι Ομάρ και Τσιμίκας θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας. Ο Βούκοβιτς θα αποτελέσει τον έναν στόπερ και φαίνεται πώς σε πρώτη φάση δίπλα στον Σέρβο θα είναι ο... Μιράντα για τον οποίο εκφραζόταν μία δυσφορία προς το πρόσωπό του από τη διοίκηση λόγω της παρουσίας του στην προετοιμασία.

Στα χαφ το δίδυμο Μπουχαλάκης – Καμαρά δείχνει... ακούνητο αυτή τη στιγμή. Μπροστά τους φυσικά ο Κώστας Φορτούνης, ενώ στα δύο άκρα θα είναι οι Ποντένσε και Λάζαρος, οι οποίοι θα πλαισιώνουν στην επίθεση τον Γκερέρο.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΣΙΣΕ

Σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά η τελευταία δοκιμή στην προπόνηση από πλευράς Μαρτίνς. Εκεί όπου έβαλε δίπλα στον Βούκοβιτς τον Μιράντα και όχι τον Σισέ.

Κι αυτή η δοκιμή έρχεται λίγες μέρες μετά την διαρροή από πλευράς Ολυμπιακού ότι δεν είναι σίγουρο πώς ο Μιράντα θα παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ!

Γιατί λοιπόν ο Μαρτίνς επιλέγει τον συμπατριώτη του και όχι τον Σισέ; Επειδή ο Σισέ τον προβλημάτισε σε πολύ μεγάλο βαθμό με το καθαρό μυαλό που δεν έδειξε στα δύο πιο δυνατά φιλικά με Γκενκ και Αϊντχόφεν.

Ο δε Μιράντα μπορεί να μην πείθει στον βαθμό που θα περίμεναν στο λιμάνι, αλλά τουλάχιστον στα μάτια του Μαρτίνς – αν δώσουμε βάση στις τελευταίες δοκιμές στον Ρέντη – φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Σισέ. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν στην πορεία.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι μπήκε στις προπονήσεις και ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου πάντως, το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ