ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: Στο στόχαστρο της Σέλτικ

Ελαμπντελαουί: Στο στόχαστρο της Σέλτικ
Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Record", ο Νορβηγός ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Σέλτικ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί για τη Σαουθάμπτον, φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Σέλτικ. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η "Daily Record".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Νορβηγός ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, προορίζεται για αντικαταστάτης του Μίκαελ Λούστιγκ, ότι έχει συμβόλαιο ως το 2021 και γι' αυτό η πρόταση που ετοιμάζουν οι "Κέλτες" φτάνουν περίπου τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Η Σέλτικ αρχικά προσπάθησε να αποκτήσει τον Βέλγο διεθνή, Τίμοθι Καστάν, της Αταλάντα, όμως οι απαιτήσεις των Ιταλών ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

"Ο Ελαμπντελαουί δεν έχει απαγορευτική τιμή και βρίσκεται πλέον στη λίστα των μετεγγραφικών στόχων. Οι σκάουτς της Σέλκτικ έχουν καταρτίσει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα του αμυντικού του Ολυμπιακού, τα οποία τον καθιστούν υποψήφιο για τη θέση που ψάχνει παίκτη η ομάδα", αναφέρει το δημοσίευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ