ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σε συζητήσεις με τον Λουκ Στιλ η Νότιγχαμ

Σε συζητήσεις με τον Λουκ Στιλ η Νότιγχαμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άιτορ Καράνκα επιθυμεί έναν ακόμη γκολκίπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι σε συζητήσεις με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Σε συζητήσεις με τον 33χρονο Λουκ Στιλ βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ με τον τεχνικό του συλλόγου Άιτορ Καράνκα να επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Στιλ ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό καθώς αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια είναι ελεύθερος από την Μπρίστολ Σίτι και σύμφωνα με τους Άγγλους οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται να κάνει δικό της έναν πρώην πράσινο, τον Στιλ, και αυτό που απομένει να δούμε είναι τι θα γίνει με τον Στέφανο Καπίνο ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον σύλλογο της Αγγλίας.

Η σύμπτωση μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο Στιλ είχε αναπληρώσει το κενό του Καπίνο και όταν ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ είχε πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στη Μάιντς το καλοκαίρι του 2014.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ