ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ονειρεμένο ντεμπούτο Στιλ στη Νότιγχαμ με πρόκριση στα πέναλτι

Bristol City's Aden Flint, centre, and goalkeeper Luke Steele look dejected after Manchester City's Leroy Sane celebrates scoring his side's first goal of the game during the English League Cup semi final, second leg match at Ashton Gate, Bristol, England, Tuesday, Jan. 23, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Bristol City's Aden Flint, centre, and goalkeeper Luke Steele look dejected after Manchester City's Leroy Sane celebrates scoring his side's first goal of the game during the English League Cup semi final, second leg match at Ashton Gate, Bristol, England, Tuesday, Jan. 23, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Ο Λουκ Στιλ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νότιγχαμ κόντρα στην Μπέρι που έληξε ισόπαλο 1-1 για το League Cup και οδηγήθηκε στα πέναλτι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (10-9) σκοράροντας ένα πέναλτι και αποκρούοντας δύο. (VIDEO)

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί με τη φανέλα της Νότιγχαμ ο Λουκ Στιλ. Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή για την ομάδα του στην αναμέτρηση του League Cup κόντρα στην Μπέρι που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη (1-1) με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι όπου οι "κόκκινοι" κέρδισαν με 10-9. Ο 34χρονος κίπερ απέκρουσε δυο πέναλτι και παράλληλα σκόραρε από την άσπρη βούλα δίνοντας τη πρόκριση στην ομάδα του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Νότιχγαμ για την πρώτη φάση του League Cup υποδέχθηκε στην Μπέρι και κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Τζόρνταν Σμιθ αλλά στο 33' της αναμέτρησης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα πέρασε στη θέση του Σουντανί ο Λουκ Στιλ στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 1-0 εις βάρος της Νότιχγαμ καθώς είχε δεχτεί γκολ μόλις στο 2' της αναμέτρησης. Η ομάδα του Καράνκα όχι μόνο άντεξε με δέκα παίκτες αλλά μπόρεσε και ισοφάρισε στο 93' με τον Κας και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι!

Εκεί έπρεπε να εκτελέσουν όλοι οι παίκτες των δυο ομάδων για να έχουμε το τελικό 10-9. Ο Στιλ απέκρουσε το έκτο και το ενδέκατο πέναλτι ενώ κλήθηκε να εκτελέσει και αυτός το δέκατο πέναλτι της Νότιγχαμ (τελευταίος κατά σειρά). Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν εύστοχος και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει η νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup Αγγλίας.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ