ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ο Μουρίνιο είδε από κοντά το Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εκτός έδρας επί της Φούλαμ με 2-1 με τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκεται στις εξέδρες του σταδίου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραμένει δίχως προπονητική στέγη και έτσι περνά το χρόνο του βλέποντας διάφορους ποδοσφαιρικούς αγώνες είτε για να τους σχολιάσει στην τηλεόραση, είτε πηγαίνοντας στο γήπεδο.


Το δεύτερο επέλεξε να κάνει το Σάββατο και αποδείχτηκε γουρλής για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο "Μου" βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Φούλαμ με τους κόκκινους. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 2-1 με τον Λιούις Γκράμπαν να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του (4', 61'). Από την άλλη ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς μείωσε στο 83'.

Με αυτή την νίκη η Νότιγχαμ έφτασε τους οκτώ βαθμούς σε πέντε ματς και ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Φούλαμ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ