ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ο Μαρινάκης παρακολουθεί για πρώτη φορά εντός έδρας ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Αγγλία και θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά εντός έδρας ματς της ομάδας του, Νότιγχαμ Φόρεστ, με αντίπαλο τη Χαλ (9/3, 17:00).

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Χαλ (9/3, 17:00) για την 36η αγωνιστική της Championship υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη της. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην πόλη από την αρχή της εβδομάδας, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παρακολουθήσει ματς στο "City Ground".

Έχει παρακολουθήσει, βέβαια, από κοντά στο παρελθόν εκτός έδρας ματς των ρεντς, όπως την αναμέτρηση με την Τσέλσι για το FA Cup. Εξάλλου, με δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε τα πλάνα του για ανακατασκευή του γηπέδου.

Σύμφωνα με το πλάνο θα πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στις εξέδρες, ενώ ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ζήτησε από τους φίλους της Νότιγχαμ να στείλουν τις απόψεις τους για τον σχεδιασμό. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της "Nottingham Post" θα είναι στα στάνταρ του "Γ. Καραϊσκάκης". Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020.

Η Νότιγχαμ έχει συγκεντρώσει μετά από 36 ματς 50 βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση (εκεί βρίσκεται η Μπρίστολ), η οποία οδηγεί στα playoffs ανόδου (3η, 4η, 5η και 6η για ένα εισιτήριο στην Premier League της επόμενης σεζόν).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο, με τον Γιάννη Βρέντζο να τον ακολουθεί:

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ στις εξέδρες του "Σίτι Γκράουντ" για το ματς με την Χαλ:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ