ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Βαθμό στο 91' κόντρα στην πρώτη Γουέστ Μπρομ

Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020.  (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP)
Nottingham Forest's Matty Cash celebrates after his side scored the first goal against Reading during a Sky Bet Championship soccer match at the City Ground in Nottingham Wednesday, Jan. 22, 2020. (Bradley Collyer/PA via AP)( / PA via AP) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ισοφάρισε σε 2-2 την πρωτοπόρο της Championship Γουέστ Μπρομ με γκολ του Μάτι Κας στο 91'. Σπουδαίος εκτός έδρας βαθμός για τους "ρεντς" στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τέθηκε αντιμέτωπη το Σάββατο (15/2) με τη Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς. Ο Ρόμπινσον έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 37', αλλά με αυτογκόλ του Μπάρτλεϊ στο 45 ήρθε το 1-1. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς πήρε ξανά το προβάδισμα στο 65' με αυτογκόλ του Φιγκεϊρέδο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παραιτήθηκαν. Πάλεψαν για το 2-2 και το πέτυχαν στο 91' με φοβερό γκολ του Μάτι Κας, με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά. Σπουδαίος εκτός έδρας βαθμός για τους "ρεντς" του Βαγγέλη Μαρινάκη, απέναντι μάλιστα στην καλύτερη ομάδα - βάσει βαθμολογίας- της κατηγορίας.

Η Γουέστ Μπρομ παραμένει πρώτη με 63 βαθμούς σε 33 ματς (17-12-4), ενώ η Φόρεστ με παιχνίδι περισσότερο είναι 4η με 55 βαθμούς (15-10-8).

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης εξασφαλίζουν την απευθείας άνοδο στην Premier League, ενώ αυτές που θα τερματίσουν από ρην 3η μέχρι και την 6η θέση θα δώσουν playoffs για ένα ακόμη εισιτήριο.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ