ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαμπρί Λαμουσί όπως Πέδρο Μαρτίνς

Nottingham Forest's head coach Sabri Lamouchi shouts instructions during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Nottingham Forest's head coach Sabri Lamouchi shouts instructions during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα ανανεώσει την συνεργασία της με τον Σαμπρί Λαμουσί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιλέγει να κρατήσει τον Γάλλο τεχνικό, όπως έκανε και με τον Πέδρο Μαρτίνς πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο Σαμπρί Λαμουσί θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της ομάδας και την νέα χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Athletic. Ο Λαμουσί είχε μια πολύ θετική χρονιά στην πρώτη του σεζόν με τους "Reds", ωστόσο ο τρόπος που έχασε η ομάδα την συμμετοχή της στα play-off για την άνοδο στην Premier League, προκάλεσε πίκρα και θυμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ο Λαμουσί πρόκειται να έχει μια συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας, σχετικά με το τι πήγε στραβά και δεν τερμάτισε η ομάδα στην πρώτη εξάδα, ενώ ήταν αρκετοί εκείνοι που μιλούσαν για απόλυση.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένεται να πράξει με τον Λαμουσί, όπως με τον Πέδρο Μαρτίνς. Θα τον κρατήσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, γιατί θεωρεί ότι ο Γάλλος τεχνικός μπορεί να πετύχει του χρόνου αυτό που δεν πέτυχε φέτος.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Φόρεστ, όπως έχει δεχτεί για τον Λαμουσί εισηγήσεις για απόλυση του αυτό το καλοκαίρι, έτσι είχε γίνει και με τον Μαρτίνς πέρυσι. Ο Μαρτίνς, ωστόσο, έμεινε με απόφαση Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, και παραμένει ακόμα στους στόχους του σε κύπελλο και Ευρώπη.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ