ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παραιτήθηκε ο Καράνκα!

Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts,  during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Ο Αϊτόρ Καράνκα παραιτήθηκε από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ ένα χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Έναν χρόνο κράτησε η παρουσία του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ισπανός προπονητής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, προτού... απολυθεί.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του και ο ίδιος προτίμησε με δική του πρωτοβουλία να αποτελέσει παρελθόν από το "City Ground". Η Νότιγχαμ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 7η θέση της Championship.

Η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε το γεγονός, αναφέροντας πως "ο Αϊτόρ Καράνκα ζήτησε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του ως προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος αποδεχτηκε το αίτημά του και οι όροι του διαζυγίου συμφωνήθηκαν.

Οι δυο πλευρές εύχονται η μια στην άλλη πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο. Ο Σίμον Άιρλαντ θα αναλάβει μέχρι να έρθει νέος προπονητής".

Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ