ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης πληρώνει το ταξίδι των φιλάθλων στο Λονδίνο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μια κίνηση ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη στήριξη που δείχνει, προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος πρόκειται να πληρώσει τα πούλμαν για την εξόρμηση της ομάδας στο ματς με την ΚΠΡ στο Λονδίνο.

Το Μεγάλο Σάββατο (27/04) η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν στην Championship και υπολογίζεται πως στο ματς με την ΚΠΡ στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν περισσότεροι από 2000 φίλαθλοι των "κόκκινων".

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ως ένδειξη σεβασμού στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας από τα East Midlands, που στηρίζει την ομάδα σ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, πρόκειται να ναυλώσει ο ίδιος τα λεωφορεία για το ταξίδι των 180 χλμ μέχρι το Λονδίνο.

Όσοι μάλιστα είχαν πληρώσει νωρίτερα τα εισιτήρια για τη μετακίνησή τους θα τους επιστραφούν τα χρήματα τις επόμενες μέρες. Οι "ρεντς" είναι από τις ομάδες της Championship που έχουν από τον πιο πιστό φίλαθλο κόσμο στα εκτός έδρας ματς τους, αφού κατά μέσο όρο μαζί μ’ αυτούς ταξιδεύουν 2.140 οπαδοί τους. Μ’ αυτή την κίνηση λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ ήθελε να κάνει ένα μικρό δώρο στους υποστηρικτές της.

Το σύνολο του Μάρτιν Ο’Νιλ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση (η ΚΠΡ 19η), στο -7 από τα playoffs ανόδου δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του από τον Νοέμβριο (2-0 τη Χαλ στις 24/11) και για πρώτη φορά να πετύχει δυο διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα στη φετινή Championship από τον Σεπτέμβριο, αφού την προηγούμενη αγωνιστική υπέταξε τη Μίντλεσμπρο εντός έδρας 3-0.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ