ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατσάδα του Μαρινάκη σε Καράνκα και παίκτες

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην Αγγλία για δουλειές, ωστόσο βρήκε χρόνο να μεταφέρει την έντονη ενόχληση του από την εικόνα της Νότιγχαμ στον Άιτορ Καράνκα και τους παίκτες του.

Έντονα δυσαρεστημένος από την πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η αγγλική ομάδα, της οποίας είναι ιδιοκτήτης ο Έλληνας εφοπλιστής, βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship και μετρά 19 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Dailymail" ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Αγγλία για να κάνει συστάσεις τόσο στον Αϊτόρ Καράνκα όσο και στους παίκτες της ομάδας.

Για την ακρίβεια τονίζεται πως ζήτησε από τον Ισπανό προπονητή και τους παίκτες του να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ενώ είχε ξεκαθαρίσει από το καλοκαίρι σε όλους πως στόχος είναι η άνοδος στην Premier League.

Αυτή τη στιγμή η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έξι βαθμούς πίσω από τις Μίντλεσμπρο και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που προπορεύονται με 25 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ