ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μάρτιν Ο' Νιλ: "Είπαμε στον Μαρινάκη να ξεχάσει τον Ολυμπιακό"

Sunderland's manager Martin O'Neil sits in the technical area prior to their match against Fulham in their English Premier League soccer match at Fulham's Craven Cottage stadium in London,  Sunday, Nov.  18, 2012. (AP Photo/Alastair Grant)
Sunderland's manager Martin O'Neil sits in the technical area prior to their match against Fulham in their English Premier League soccer match at Fulham's Craven Cottage stadium in London, Sunday, Nov. 18, 2012. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ενθουσιασμένος για τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάρτιν Ο' Νιλ. Ο Ιρλανδός αποκάλυψε πως ζήτησε από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού να... ξεχάσει τους "ερυθρόλευκους".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε την Νότιγχαμ Φόρεστ για πρώτη φορά σε εντός έδρας αναμέτρηση και έφερε γούρι στην ομάδα του Ο' Νιλ η οποία επικράτησε της Χαλ με 3-0.

Στο πλαίσιο της παρουσίας Μαρινάκη στην Αγγλία, ο προπονητής της Φόρεστ αποκάλυψε κομμάτια της συζήτησης που είχε με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού. Ο Ο' Νιλ έδειξε ενθουσιασμένος από το τετ-α-τετ με τον εφοπλιστή, σημειώνοντας την εξής ατάκα στο τέλος των δηλώσεών του: " Του ζητήσαμε να γυρίσει πίσω ξανά και να ξεχάσει τον Ολυμπιακό..."

Μαρινάκης και Ο' Νιλ συζήτησαν και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε ο έμπειρος προπονητής: " Είμαστε συγκεντρωμένοι στη 'μάχη', αλλά μιλήσαμε και για τα μεταγραφικά. Είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε."

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Νότιγχαμ είπε: " Θέλει να μας βοηθήσει και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό" σχολίασε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συνέχισε " ...ήρθε την Παρασκευή και μιλήσαμε. Ήταν σε καλή διάθεση. Πιστεύω πως βλέποντας το παιχνίδι ευχαριστήθηκε με τα τρία γκολ. Κατέβηκε μετά κάτω και μας έδωσε συγχαρητήρια. Αυτό ήταν πολύ ευχάριστο."

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ