ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μαρινάκης: "Ανέλαβα την Νότιγχαμ λόγω Μπράιαν Κλαφ"

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανήμερα της συμπλήρωσης 15 χρόνων από τον θάνατο του Μπράιαν Κλαφ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε με μήνυμά του πως ο εμβληματικός προπονητής αποτελεί τον λόγο που ανέλαβε την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμα του στα social media της Νότιγχαμ Φόρεστ, έδειξε την εκτίμηση που έτρεφε για τον Μπράιαν Κλαφ, ανήμερα της συμπλήρωσης 15 χρόνων από τον θάνατο του. Ο διοικητικός ηγέτης της αγγλικής ομάδας εξήγησε πως ο εμβληματικός προπονητής είναι ο λόγος που αποφάσισε να αναλάβει τον ιστορικό σύλλογο.

" Όταν ήμουν νέος, γνώριζα για την μαγεία του Μπράιαν Κλαφ και πως έκανε την Νότιγχαμ νικήτρια και διάσημη σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ήθελα να αναλάβω την Νότιγχαμ Φόρεστ. Είμαι υποστηρικτής πως τα θαύματα συμβαίνουν όταν έχεις ταλέντο, πίστη, δύναμη και όραμα. Εκείνος, τα είχε όλα. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ εξαιτίας του."

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του κλαμπ που μετέτρεψε την Νότιγχαμ Φόρεστ σε υπερομάδα, κατέκτησε δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών, ένα πρωτάθλημα Αγγλίας και τέσσερα Λιγκ Καπ.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ