ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Λαμουσί: "Ο Μαρινάκης έχει απίστευτο πάθος και τον ευχαριστώ"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις μεταγραφές που έγιναν και εξέφρασε την πεποίθηση επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Premier League.

Ο Σαμπρί Λαμουσί εξέφρασε την πεποίθηση επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Premier League για τη Νότιγχαμ Φόρεστ παρά την κακή εκκίνηση στη σεζόν με δύο ήττες.

Ο προπονητής των ρεντς έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις μεταγραφές που έγιναν κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Κρίστι, Μπλάκετ, Τέιλορ, Φρίμαν, Κόλντμπακ, Άρτερ (η Φόρεστ έχει ακόμη αποκτήσει τους Σο, ΜακΚένα, Μπασιρού, Γκερέρο) και εκδήλωσε τη βεβαιότητα ότι την τρέχουσα σεζόν έχει περισσότερες επιλογές.

"Είναι σημαντική η στήριξη μετά από αυτό που συνέβη την τελευταία σεζόν και τον τελευταίο μήνα. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας - που είναι και στόχος του ιδιοκτήτη (Βαγγέλη Μαρινάκη) - και ξέρουμε πώς θα τα καταφέρουμε.

Συμφωνούμε. Είναι το αφεντικό. Μας δείχνει εμπιστοσύνη και μας δείχνει και το δρόμο. Έχει απίστευτο πάθος για την ομάδα και είναι πολύ φιλόδοξος να φέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Είμαστε τυχεροί που παίρνουμε τέτοιου τύπου παίκτες ως μεταγραφές. Είναι σημαντικό να έχουμε εμπειρία από την κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη που έφερε τους παίκτες που τους ζήτησα. Είναι σημαντικό να παίρνουμε παίκτες με δυναμική και ποιότητα. Θα μας βοηθήσουν, ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.

Η κατάσταση το 2020, χωρίς οπαδούς, θα είναι διαφορετική. Αλλά, ελπίζουμε ότι μια ημέρα θα έχουμε ξανά το γήπεδο γεμάτο. Η Championship είναι διαφορετική τα Χριστούγεννα, τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο. Διαφορετική ατμόσφαιρα, διαφορετικά γήπεδα και διαφορετική ένταση.

Μπορείς να χάσεις σημαντικούς βαθμούς. Είμαι χαρούμενος με ό,τι έκανε η ομάδα. Ξέρω το στόχο μας και δεν έχει περισσότερη πίεση από πέρυσι. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε περισσότερες επιλογές και ποιότητα. Είναι πολύ διαφορετικό", υποστήριξε ο Σαμπρί Λαμουσί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ