Κορονοϊός: Κανένα κρούσμα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε ότι όλα τα αποτελέσματα παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού σε εξετάσεις για τον κορονοϊό είναι αρνητικά.

Οι παίκτες, προπονητές καθώς και υπάλληλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ υποβλήθηκαν στη διάρκεια της Τρίτης (10/3) στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά μετά από την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Οι ρεντς ενημέρωσαν ότι όλα τα  τα αποτελέσματα είναι αρνητικά κι έτσι δεν υπάρχει κρούσμα. "Η Νότιγχαμ επιβεβαιώνει ότι όλοι οι παίκτες, το επιτελείο και οι υπάλληλοι έκαναν εξετάσεις για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά.

Το club ενήργησε γρήγορα και εξέτασε όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας, το προσωπικό και τους υπαλλήλους που ήλθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ομάδα παραμένει σε ανοικτή επικοινωνία με τα κυβερνητικά και ποδοσφαιρικά όργανα για τα σωστά μέτρα που πρέπει να ληφθούν".

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη (10/3) για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, ζητώντας συμβουλές από επαγγελματίες γιατρούς και από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι και οι παίκτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και επίσης όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.