ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Καράνκα: "Ο Μαρινάκης θα κάνει το καλύτερο για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ"

Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts,  during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough manager Aitor Karanka shouts, during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υποστήριξη που έλαβε έως τώρα κι εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα κάνει το καλύτερο για την άνοδο στην Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συγκέντρωσε 53 βαθμούς σε 46 ματς στην Championship και τελείωσε τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος στην 17η θέση. Ασφαλώς και οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι υψηλότεροι, με τους "reds" να έχουν στόχο ακόμη και την άνοδο στην Premier League.

Σ' αυτό εστίασε ο Ισπανός τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την έως τώρα υποστήριξη, αλλά και τη βοήθεια που θα παρέχει συμβάλλοντας στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου.

"Ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι πολύ υποστηρικτικός από τη στιγμή που αφίχθη. Είμαι σίγουρος θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Μερικές φορές είναι θέμα χρημάτων, αλλά μερικές φορές πρέπει επίσης να φέρεις τους σωστούς παίκτες. Είμαι σίγουρος θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την άνοδο στην Premier League. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε ομάδα.

Μπορεί να ήμασταν αδιάφοροι, αλλά ήμασταν καλύτεροι από την Μπρίστολ και την Μπρέντφορντ, ενώ κόντρα στη Μίντλεσμπρο είχαμε 65% κατοχή. Εάν προσθέσουμε λίγη ποιότητα, θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα στην κατηγορία και θα μπορούμε να κάνουμε ο,τι θέλουμε".

Photo credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ