Καράνκα: "Η φιλοδοξία της διοίκησης είναι και δική μου"

Ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, ξεκαθάρισε ότι η φιλοδοξία του για άνοδο στην Premier League ταυτίζεται με την αντίστοιχη της διοίκησης της αγγλικής ομάδας.

Ο 44χρονος Βάσκος προπονητής υποστήριξε ξεκαθάρισε κατά την παρουσίασή του ότι η φιλοδοξία του για άνοδο στην Premier League ταυτίζεται με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

"Θα κάνω ο,τι είναι στο χέρι μου για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί όπου της αντιστοιχεί. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στους πάγκους. Είχα χρόνο να σκεφτώ και να βελτιωθώ. Είναι καλή στιγμή για να είμαι σε μια ομάδα, όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Είχα ξεκαθαρίσει όταν άφησα τη Μίντλεσμπρο ότι το πρώτο βήμα της καριέρας μου ήταν καλό κι έπρεπε να διαλέξω καλά το επόμενο. Δεν είχα βιασύνη και από την πρώτη μου επαφή με την ομάδα, ήξερα ότι έκανα το σωστό βήμα.

Οι ιδιοκτήτες έχουν τον ίδιο στόχο με εμένα, την άνοδο. Εάν μπορέσουμε να το καταφέρουμε φέτος, καλώς. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και μαζί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις. Από τη στιγμή που άλλαξε η διοίκηση, προσπαθεί να δώσει το καλύτερο στην ομάδα. Η φιλοδοξία της διοίκησης είναι και δική μου", υποστήριξε ο Αΐτορ Καράνκα.

Μετά από 26 ματς στην Championship, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς και βρίσκεται στη 14η θέση, απέχοντας έντεκα βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24