ΝΟΤΙΓΧΑΜ

H Νότιγχαμ Φόρεστ μαζεύει χρήματα για να σώσει τη "μισητή" Νοτς Κάουντι

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι διοικούντες τη Νότιγχαμ Φόρεστ αποφάσισαν να προσφέρουν ένα μέρος των εσόδων από το φιλικό με τη Σοθιεδάδ στο προσωπικό της "μισητής" συμπολίτισσας Νοτς Κάουντι, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Σε μία υπέροχη κίνηση προχωρά η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας αποφάσισαν να προσφέρουν ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από το φιλικό με τη Σοθιεδάδ στο προσωπικό της "μισητής" συμπολίτισσας Νοτς Κάουντι, το οποίο παραμένει απλήρωτο από τον περασμένο Μάιο.

Η Νοτς Κάουντι θα αγωνιστεί την εφετινή σεζόν στη National League, καθώς αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί πέρυσι από τη League Two ως 23η σε σύνολο 24 ομάδων. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Άλαν Χάρντι έχει θέσει προς πώληση την ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος.

Η κατάσταση είναι τραγική στο σύλλογο, με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση όλη η πόλη, αφού μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πρέπει να καταβληθούν οι μισθοί των δύο τελευταίων μηνών. Γι' αυτό το λόγο, ο σημερινός (26/07) φιλικός αγώνας μεταξύ της Νότιγχαμ και της Σοθιεδάδ θα έχει το χαρακτήρα στήριξης προς τη Νοτς Κάουντι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ