ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Ενθουσιασμός για Μπουχαλάκη στη Νότιγχαμ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία ανάσα πριν από τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αφού ο τεχνικός των Άγγλων έκανε αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα μέσο, μετά από φιλικό με τη Νοτς Κάουντι.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κατά τη δοκιμή του στο φιλικό της Νότιγχαμ με τη Νοτς Κάουντι την Τετάρτη και κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το Σάββατο θα ληφθεί η απόφαση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μέσος ενθουσίασε τον τεχνικό της Φόρεστ, Μαρκ Γουόρμπαρτον, ο οποίος τον αποθέωσε στις δηλώσεις του μετά από το φιλικό, όπου η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη νίκησε με 2-0. Στο 2ο γκολ, μάλιστα, συμμετείχε ο Μπουχαλάκης στη δημιουργία της φάσης, με τον Απόστολο Βέλλιο να σκοράρει στο 88'.

"Ήταν σπουδαίο που είδα τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να παίζει σε διαφορετικούς ρόλους. Αγωνίστηκε σε πιο βαθιά θέση αρχικά, μετά προωθήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το έκανε με ενέργεια και εξαιρετική τεχνική. Ανυπομονώ να τον δω περισσότερο", τόνισε αρχικά ο Λονδρέζος προπονητής.

"Ο Μπουχαλάκης θα είναι εδώ για ακόμα ένα παιχνίδι τουλάχιστον, το Σάββατο. Θα δούμε πώς θα πάει. Αλλά έχω εντυπωσιαστεί αρκετά. Ήμουν αβέβαιος αρχικά, για να είμαι ειλικρινής με αυτό. Δεν γνώριζα εάν είχε τον δυναμισμό να κινείται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δώσαμε ένα παιχνίδι και το έδειξε. Ήταν πολύ καλός".

"Στην προπόνηση γίνεται ολοένα και καλύτερος. Προσαρμόζεται ως μέλος της νέας ομάδας, με νέες απαιτήσεις και νέο στιλ ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ανδρέα", κατέληξε.

Η Νότιγχαμ είχε αποκτήσει με αρκετά χρήματα τους Τζαμέλ Αμπντούν και Ραφίκ Τζεμπούτ το 2013 και το 2014, μεταγραφές που αποδείχθηκαν αποτυχημένες. Πέρυσι, ο Παϊτίμ Κασάμι αποκτήθηκε ως δανεικός και ούτε αυτός είχε σταθερή απόδοση, με συνέπεια να υπάρχει σκεπτικισμός στους φιλάθλους για ακόμα μία μετακίνηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας λόγω του προσφάτου παρελθόντος.

"Αυτό είναι τελείως άσχετο σε αυτό το σημείο. Το γεγονός είναι ότι μπορείς να κρίνεις παίκτες μόνο βάσει των δικών τους δυνατοτήτων και είμαστε χαρούμενοι με τη συμπεριφορά του, είμαστε χαρούμενοι με τον επαγγελματισμό του και χαρούμενοι με την ποιότητά του. Είναι οι πρώτες ημέρες ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι είδατε αρκετά για να αντιληφθείτε ότι θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην ομάδα μας και στην κατηγορία φέτος".

Η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει τη Μάνσφιλντ το Σάββατο σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας και εφόσον ο Μπουχαλάκης συνεχίσει τις εμφανίσεις σε αυτό το επίπεδο, τότε η Νότιγχαμ αναμένεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία δανεισμού του ποδοσφαιριστή από τους "ερυθρολεύκους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ