ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Championship: Σε θέση playoffs η Νότιγχαμ Φόρεστ

Nottingham Forest's Joao Carvalho, left, vies for the ball with Chelsea's Davide Zappacosta during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Nottingham Forest's Joao Carvalho, left, vies for the ball with Chelsea's Davide Zappacosta during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε 1-0 της Μπάρνσλεϊ και ανέβηκε στην 5η θέση της Championship, που οδηγεί σε playoffs για άνοδο στην Premier League. Τέσσερις νίκες σε οκτώ παιχνίδια μετρά η ομάδα με την ελληνική ιδιοκτησία.

Νικηφόρα προχώρησε στην 8η αγωνιστική της Championship η Νότιγχαμ Φόρεστ. Το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) επικράτησε 1-0 της Μπάρνσλεϊ στο City Ground (29,202 θεατές) και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, η οποία οδηγεί σε playoffs για την άνοδο στην Premier League. Το γκολ για τους "ρεντς" σημείωσε στο 56' ο Γουότσον.

Η Φόρεστ με προπονητή τον Σαμπρί Λαμουσί μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, έχει έντεκα γκολ ενεργητικό και έξι παθητικό. Η ιστορική ομάδα, που διοικείται εδώ και δύο χρόνια από ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα προσπαθήσει να μείνει στην εξάδα, ώστε στο τέλος του μαραθωνίου (πρωτάθλημα 24 ομάδων) να δώσει αγώνες μπαράζ για τον προβιβασμό (στα playoffs οδηγούνται όσοι τερματίσουν από την 3η μέχρι την 6η θέση).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από τις δύο πρωτοπόρες, Λιντς και Σουόνσι (έχουν 17 βαθμούς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ