ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Αν ένα ψέμα επαναληφθεί 1000 φορές, παραμένει ψέμα"

Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sideline during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sideline during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λέστερ και υποστήριξε πως έχει εξαιρετική σχέση με τους παίκτες του, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ενώ αναφέρθηκε και στον Πολ Πογκμπά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λέστερ το βράδυ της Παρασκευής (10/08) στην πρεμιέρα της Premier League και θέλει να αρχίσει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις της. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρξε έντονη φημολογία πως, πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα ενισχυθούν μεταγραφικά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Παρ' όλα αυτά, ο τεχνικός της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ, ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του για τη νέα σεζόν, ενώ υποστήριξε πως διατηρεί εξαιρετική σχέση με τους παίκτες του, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά, για τον οποίο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Γάλλος μέσος είναι χαρούμενος που παραμένει στο "Ολντ Τράφορντ".

"Έχω τους παίκτες μου και μου αρέσουν οι παίκτες μου. Μου αρέσει να δουλεύω με τους παίκτες μου. Ένα ψέμα, αν επαναληφθεί 1000 φορές, παραμένει ψέμα. Όμως, η αντίληψη των ανθρώπων είναι πως είναι αλήθεια. Όταν επαναλαμβάνετε 1000 φορές πως η σχέση μου με τους παίκτες δεν είναι καλή, ένα ψέμα επαναλαμβάνεται 1000 φορές και παραμένει ψέμα. Μου αρέσουν οι παίκτες και το ρόστερ μου. Απήλαυσα την περσινή σεζόν, τη μάχη που δώσαμε για να τερματίσουμε εκεί που τερματίσαμε και το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου δεν χρειάζονται λόγια. Θα δείτε ποια ομάδα θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για να κατακτήσει την Premier League. Αυτή την στιγμή, τα λόγια είναι περιττά. Ας παίξουμε ποδόσφαιρο και ας δούμε μέχρι το Δεκέμβριο τι θα συμβεί", ανέφερε αρχικά, ενώ για το θέμα του Πογκμπά, δήλωσε:

"Επέστρεψε τη Δευτέρα, χαρούμενος, υπερήφανος και με διάθεση να δουλέψει. Δούλεψε απίστευτα καλά τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη και ήταν ένας από τους παίκτες με τους οποίους πρέπει να μιλήσω για να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται πνευματικά και αγωνιστικά. Πάντως, τον είδα πολύ καλά".

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ