ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γ.- Άρσεναλ: Ο Μουρίνιο πρώτα υποκλίθηκε και μετά "κάρφωσε" τους παίκτες του

Manchester United's coach Jose Mourinho gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's coach Jose Mourinho gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γ. αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 3 Νοεμβρίου και ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε σε σύγχυση στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την Άρσεναλ, αφού πρώτα υποκλίθηκε και μετά "κάρφωσε" τους παίκτες του.

Σπουδαίο ματς για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Premier League έγινε και στο "Ολντ Τράφορντ", με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μένουν στο 2-2, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι μετά από 32 ολόκληρα χρόνια όπου δεν καθόταν κάποιος εκ των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ή Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο μίας εκ των δύο ομάδων.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 3 Νοεμβρίου (1-2 στο Μπόρνμουθ) και η πίεση για τον Ζοζέ Μουρίνιο αυξάνεται. Κάτι που αρχίζει να φαίνεται και στις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού...

"Θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε δύο μεγάλα λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε, ενώ είχαμε κι άλλες λανθασμένες αντιδράσεις που επέτρεψαν στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις", τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο και αφού πρώτα υποκλίθηκε στους παίκτες του για την θέληση τους, μετά τους... κάρφωσε.

"Είμαι ευχαριστημένος από την ψυχή και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες και είναι ένα θετικό σημάδι. Όμως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να βγάλω απ' αυτούς και δεν μπορώ να πω περισσότερα πάνω σ' αυτό", ήταν η ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ