ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Είναι όλα μ@λ@κίες"

Κλοπ: "Είναι όλα μ@λ@κίες"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 2-0 απέναντι στην Τσέλσι ξέσπασε εναντίον εκείνων που στέκονται σε συμβάντα που ανήκουν στο παρελθόν και στους χαμένους βαθμούς των ρεντς στο φετινό πρωτάθλημα.

H Τσέλσι ήταν αήττητη στο "Άνφιλντ" σε αγώνες πρωταθλήματος από το 2012, η μοναδική ομάδα που είχε αντιμετωπίσει πάνω από μία φορά και δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ο Γιούργκεν Κλοπ στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο των "κόκκινων" και εκείνη που με την αλησμόνητη νίκη της το 2014 είχε στερήσει τον πρώτο τίτλο πρωταθλήτριας για την Λίβερπουλ μετά το μακρινό 1990.

Όλα αυτά όμως τα αρνητικά που συνόδευαν την Λίβερπουλ έχοντας απέναντι τους Λονδρέζους έλαβαν τέλος με εκκωφαντικό τρόπο το απόγευμα της Κυριακής, με τους "κόκκινους" να επικρατούν με 2-0 με τα γκολ των Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ και να κάνουν αποφασιστικό βήμα τίτλου μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του μαραθωνίου.

Πάντως, ο προπονητής της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα ξέσπασε εναντίον εκείνων που στέκονται σε συμβάντα που ανήκουν στο παρελθόν και στους χαμένους βαθμούς των ρεντς στο φετινό πρωτάθλημα.

"Προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Πόσους έχουμε τώρα, 85; Τέσσερα ματς ακόμα, ας προσπαθήσουμε για 97 κι αν μας φτάσουν, τέλεια. Αν όχι, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Και δεν θα το έχουμε χάσει εκεί, εδώ, οπουδήποτε. Πολύ έξυπνοι άνθρωποι θα βγουν και θα πουν "ναι, αν είχατε κερδίσει τη Λέστερ, θα το παίρνατε'. Είναι όλα μ@λ@κίες. Μόνο ηλίθιοι και νοητικά αδύναμοι άνθρωποι σκέφτονται με αυτό τον τρόπο", είπε αρχικά ο Κλοπ.

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε και στα... γλιστρήματα που πολλοί έχουν ακόμα στο μυαλό τους: "Ας κλείσει πλέον και αυτό το κεφάλαιο για τη Λίβερπουλ. Ο Ρόμπερτσον γλίστρησε, αλλά δεν πάθαμε τίποτα, οπότε τελειώνει αυτό".

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ