ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Παλεύει για Επασί

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία παλεύει την περίπτωση του Ντεβί Επασί, καθώς μπορεί ο Γάλλος γκολκίπερ να έχει μείνει ελεύθερος από το Λεβαδειακό, αλλά έχει ρήτρα 150.000 ευρώ εάν συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος να είναι αδιαμφισβήτητα ο βασικός τερματοφύλακας της Λαμίας, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας κοιτάζει κι άλλες λύσεις για τον άσο.

Η περίπτωση του Ραούλ Λιθοαΐν δεν προχώρησε και στην ομάδα της Φθιώτιδας επέστρεψαν στην περίπτωση του Ντεβί Επασί. Ο 26χρονος Γάλλος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ωστόσο δεσμεύεται με ρήτρα με τους Βοιωτούς.

Αυτή ανέρχεται σε 150.000 ευρώ σε περίπτωση που ο απόφοιτος της ποδοσφαιρικής σχολής των ακαδημιών του Clairefontaine - ίδια τάξη με τον γκολκίπερ της Ρεάλ, Αλφόνς Αρεολά - συνεχίσει ν' αγωνίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Καθοριστική είναι επίσης η σημερινή ημέρα και για τον Ιμπραχιμά Νιάς, καθώς ο Σενεγαλέζος αναμένει την έκδοση της βίζας του από το Ραμπάτ. Αμφότεροι είναι επιλογές του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Φαράντου, ο οποίος του γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο Λεβαδειακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ