ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Βιγιάλμπα

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Βιγιάλμπα

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr και του Βασίλη Τεμπέλη, καθώς η Λαμία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε και τη σεζόν 2015/16 στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο, αγωνιζόταν φέτος στη Σέντραλ Κόρδοβα, ομάδα πρώτης κατηγορίας Αργεντινής, μετρώντας έξι συμμετοχής.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο (29/11/1994) Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα ο οποίος φέτος είχε 6 συμμετοχές με τη Σέντραλ Κόρδοβα (ομάδα πρώτης κατηγορίας Αργεντινής), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Σαρμιέντο. Τη σεζόν 2015-16, ο Βιγιάλμπα είχε αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από χρόνια στην Ελλάδα και που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας και την ευχαριστώ πολύ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά εδώ. Εύχομαι να έχω υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε φίλοι και με τον Μπερτόγλιο και μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο.“

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ