ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Πρώτο πρόστιμο μετά τον ξυλοδαρμό Τζήλου: 26.000 ευρώ για δηλώσεις στον πρόεδρο του Κισσαμικού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βαρύ πρόστιμο επεφύλασσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τον πρόεδρο του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη, για δυσμενείς κρίσεις προς τον διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.

Η πρώτη τιμωρία παράγοντα για δυσμενείς κρίσεις προς διαιτητή μετά τον ξυλοδαρμό του ρέφερι Θανάση Τζήλου είναι γεγονός. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο 26.000 ευρώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟΧ Κισσαμικός, Αντώνη Ροκάκη.

H ανακοίνωση της πειθαρχικής μιλά για δηλώσεις του Ροκάκη σε ιστοσελίδα, όμως στην εκδίκαση της απολογίας του Ροκάκη, ο πρόεδρος της έδρας διάβασε αρκετές φορές αποσπάσματα της ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον Παναθηναϊκό (ήττα των Κρητικών με 1-2), υπενθυμίζεται, η ομάδα των Χανίων είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.

Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Σε ανάλογες περιπτώσεις τιμωρείται και η ΠΑΕ με πρόστιμο, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναθηναϊκός 1-2: Πρώτοι χωρίς να εντυπωσιάσουν οι πράσινοι
Κισσαμικός: "Εφεύρεση Διαμαντόπουλου στο ακυρωθέν γκολ"
ΕΠΟ: Παραπέμπει τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στον Σιμιτζόγλου για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου
TAGS ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ