ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Πετράκης EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα (2-3) από τον Αιγινιακό, ο Γιώργος Πετράκης αποτελεί παρελθόν για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος είναι στην τελευταία θέση της Football League ύστερα από οκτώ αγωνιστικές.

Η ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Football League βρίσκει τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς και... χωρίς προπονητή! Λίγες ώρες μετά την ήττα (2-3) από τον Αιγινιακό, η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον 30χρονο τεχνικό.

Σε 45 ματς με την ομάδα των Χανίων (βρισκόταν από πέρυσι στην τεχνική ηγεσία) ο νεαρός προπονητής μέτρησε 20 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες. Σε αντίθεση με την περσινή εξαιρετική σεζόν, οπότε και κατακτήθηκε η 4η θέση στη βαθμολογία, εφέτος η ομάδα είναι 16η και τελευταία, μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλία και πέντε ήττες στο πρωτάθλημα. Πλέον ο ΑΟΧ Κισσαμικός είναι σε αναζήτηση προπονητή, με την ελπίδα στο μέλλον να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη.Τον ευχαριστούμε θερμά για ό,τι πρόσφερε στην ομάδα μας τον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας».

Photo credits: Eurokinissi


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ